Planning

De deadline voor het inschrijven van onderwijshackers is 1 oktober 2018. Na de zomer presenteren alle genomineerden zich online, dit vormt een schat aan inspirerende voorbeelden. Een vakjury bepaalt de winnaars. De awards worden uitgereikt tijdens een feestelijk diner van de SURF Onderwijsdagen.

24 mei tot 1 oktober: Aanmelden van onderwijshackers

Meld onderwijshackers aan voor de nominatie van een SURF Onderwijsaward. De genomineerde ontvangt een e-mail waarin wij formeel vragen of hij/zij wil deelnemen aan de SURF Onderwijsawards 2018. De genomineerde dient akkoord te gaan met de wedstrijdvoorwaarden en tekent een toestemmingsverklaring. SURF maakt de namen van alle genomineerden bekend via deze website.

De genomineerden kunnen met korting de SURF Onderwijsdagen 2018 op 6 en 7 november bezoeken.

24 mei tot 8 oktober: Visuele presentatie en testimonial(s)

We vragen alle genomineerden om een visuele presentatie te maken om te laten zien hoe zij met hun werk/project/initiatief onderwijsinnovatie met ICT in beweging zetten. Een visuele presentatie kan een filmpje zijn, een diashow, een animatie, een ppt etc. Dit vormt een schat aan voorbeelden van personen en initiatieven die op creatieve en innovatieve wijze ICT en middelbaar/hoger onderwijs aan elkaar verbinden.

In Pitch2Peer presenteren alle genomineerden zichzelf met de visuele presentatie, aangevuld met testimonial(s). Er moet minimaal 1 testimonial (maximaal 3) worden geplaatst.

17 oktober: Vakjury bepaalt

Een vakjury, bestaande uit Christien Bok (SURFnet) en twee winnaars van 2017: Jacco Jasperse en Felienne Hermans, maken per categorie een top 3. Deze top 3 genomineerden nodigen wij uit voor de SURF Onderwijsdagen op 6 november.

6 november: Uitreiking

SURF maakt de winnaars van de SURF Onderwijsawards bekend tijdens de SURF Onderwijsdagen. De uitreiking van de SURF Onderwijsawards 2018 vindt plaats op 6 november tijdens een feestelijk diner op de SURF Onderwijsdagen. De SURF Onderwijsdagen 2018 worden gehouden op 6 en 7 november in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.

Laatste wijziging op 11 okt 2018