Over SURF Onderwijsawards

SURF reikte voor de derde keer de SURF Onderwijsawards 2018 uit in 5 categorieën. Op 6 november ontvingen de winnaars een SURF Onderwijsaward tijdens het feestelijk diner van de SURF Onderwijsdagen 2018.

Waarom de SURF Onderwijsawards?

Nu we in de maatschappij steeds afhankelijker worden van informatietechnologie en alle soft-en hardware die daarbij komt kijken, is het van groot belang dat onderwijsinstellingen deze ontwikkelingen op de voet (blijven) volgen. Niet alleen om zelf bij te blijven, maar vooral om de studenten van nu het best mogelijke onderwijs te bieden. Dit is echter alleen mogelijk wanneer betrokken individuen uit het onderwijs zich hiervoor inzetten.

Wij zoeken onderwijshackers

Of het nu gaat om studenten of bestuurders, wij geloven dat mensen het verschil kunnen maken. Dat zij met behulp van ICT-oplossingen het onderwijs vernieuwen en naar een hoger plan tillen, kortom: onderwijsvernieuwers. SURF beloont de inspanningen van deze onderwijsvernieuwers en biedt hen een podium met de SURF Onderwijsawards.

De jury

Een vakjury, bestaande uit Christien Bok (SURFnet) en twee winnaars van 2017: Jacco Jasperse en Felienne Hermans, bepaalden per categorie de winnaars.

Categorieën

SURF reikte de SURF Onderwijsawards 2018 uit aan onderwijsvernieuwers in 5 categorieën. We hebben een extra categorie toegevoegd: studenten. Het is ons namelijk opgevallen dat er ook veel studenten zijn die een actieve bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie en met behulp van ICT hun eigen onderwijs en curriculum een nieuwe impuls geven.

  • Bestuurders
  • Onderwijsadviseurs
  • ICT-specialisten
  • Docenten
  • Studenten
Laatste wijziging op 11 jan 2019